Et arkitekttegnet hus behøver ikke være dyrt

Hos Dam Arkitekter ønsker vi at gøre dine drømme til virkelighed, uden at det skal koste en bondegård. Vi sætter en ære I at benytte prisvenlige kvalitets materialer, og smukke detaljer.

Med et skitseprojekt i hånden får du et fantastisk overblik over dit byggeri. Vi gengiver dine drømme med avancerede 3D programmer, så du selv kan gå rundt i huset inden byggeriet sættes igang.

Hvad indeholder et skitseforslag?

Et skitseforslag hos os indeholder typisk:

  • 3D visualisering hvor vi gengiver materialer og farver
  • Plantegninger
  • Snittegning
  • Landskabsplan, der viser byggeriets placering på grunden

Alt i alt er det vigtigt, at du med et skitseprojekt i hånden får et godt overblik over byggeriet. Du kan ofte med et skitseprojekt i hånden få en forhåndsgodkendelse fra kommunen.

Plantegning:

En plantegning viser hver etage i et byggeri. Den viser etagens rum og dets størrelse (kvadratmeter), samt døre og vinduer. Derudover bør den vise vigtigt inventar såsom toilet og bad, senge, køkkenborde, garderobe, og andre essentielle dele for det enkelte byggeri.
En veldisponeret plantegning er fundamentet for et godt byggeri. Vi løser plantegninger i samarbejde med kunden, og finder på den måde frem til de mest holdbare løsninger.

Snittegning:

En snittegning bør som minimum vise etagers højde, for at danne sig et overblik over rumligheden. Snittegninger laves på udvalgte steder, hvor der er et ekstra behov for at synliggøre niveauskift, højder, eller arkitektoniske herligheder som ikke kan ses i plantegningen.

Facadetegning:

Situationsplan:

3D visualisering:

plantegning af arkitekttegnet hus

Bestil en uforpligtende snak